Γιατί να κάνω ασφάλεια υγείας;

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ – ΕΤΑΙΡΙΚΗ Globelink

Ταξιδιωτική Ασφάλεια Globelink

Η Ασφάλεια Ταξιδιού, αναψυχής ή επαγγελματικό, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας του ταξιδιού και είναι καλύτερα να την αγοράζετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα μετά την κράτησή σας, ώστε να είστε ασφαλισμένος/η από απρόοπτα γεγονότα.

Έχοντας κάνει έρευνα σχετικά με τις δυνατότητες ταξιδιωτικής ασφάλισης για κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου, πιστεύουμε ότι η Globelink ανταποκρίνεται καλύτερα στις ασφαλιστικές ανάγκες ενός ταξιδιώτη, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα από Ταξιδιωτικές Ασφαλιστικές Καλύψεις. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται καλύψεις και για Covid-19 εάν εσείς ή οι συνταξιδιώτες σας προσβληθείτε με Covid-19.

Τί καλύψεις περιλαμβάνονται στην ασφάλεια ταξιδιού για covid 19;

Πριν το ταξίδι σας:

  • Ακύρωση Ταξιδιού ένα έχετε διαγνωστεί θετικός/ή σε εξέταση για Covid-19 τις τελευταίες 14 ήμερες πριν το ταξίδι σας (όχι σε περιοχή που υπάρχουν περιορισμοί στις μετακινήσεις ή έχουν επιβληθεί πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από κρατικές υπηρεσίες)
  • Μη Αναχώρηση εάν βρεθείτε θετικός/ή σε εξέταση για Covid-19 ή με υψηλή θερμοκρασία κατά την αναχώρησή σας

Όσο ταξιδεύετε:

  • Επείγοντα Ιατρικά έξοδα λόγω Covid-19; πρόσβαση 24/7 στην υπηρεσία Assistance Service
  • Επείγον Iατρικώς Aναγκαίος Επαναπατρισμός αφού εγκριθεί από την εταιρεία
  • Επιπλέον Έξοδα Διαμονής και Μετακίνησης αφού εγκριθούν από την εταιρεία
  • Περικοπή του ταξιδιού σας έπειτα από θετικό αποτέλεσμα σε εξέταση για Covid-19, όπου είστε υποχρεωμένος/η σε υποχρεωτική καραντίνα για περισσότερες από 24 ώρες, βάσει ιατρικής οδηγίας

Συνιστούμε να αγοράζετε Ταξιδιωτική Ασφάλιση είτε πριν από κάθε σας ταξίδι (single trip), είτε ετήσια ταξιδιωτική ασφάλεια (multi-annual) εάν κάνετε πολλαπλά ταξίδια κάθε χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις Επιλογές Ασφάλισης,

κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της Globelink

eliomarkakis-globelink-travel-insurance

Σχετικά με την Globelink (Κύπρος)

Εδώ και 27 χρόνια, η Globelink έχει μία επιτυχημένη παρουσία στις πωλήσεις ταξιδιωτικής ασφάλισης. Τα κεντρικά γραφεία της Globelink βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο από όπου έχει εξυπηρετήσει πάνω από 1 εκατομμύριο πελάτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Globelink (Κύπρος), ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, λαμβάνει σταθερά πολύ θετικές αξιολογήσεις από τους πελάτες, καθώς προσφέρει οικονομική αλλά συγχρόνως υψηλού επιπέδου ταξιδιωτική ασφάλιση, στους πελάτες που διαμένουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Globelink ασφαλίζει ταξιδιώτες έως 89 ετών. Η Globelink μπορεί να καλύψει τις ταξιδιωτικές ασφαλιστικές σας ανάγκες είτε για ταξίδια διακοπών, αναψυχής, τουρισμού, είτε εργασίας στο εξωτερικό είτε για ένα ή πολλαπλά ταξίδια μέσα στο χρόνο, είτε για μία μόνο διαδρομή είτε ακόμα και εάν έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι σας. Η Globelink προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνετε, χωρίς συμβουλή και η επιλογή ως προς ποιο προϊόν καλύπτει τις ανάγκες σας καθώς και εάν θα το αγοράσετε, εναπόκειται σε εσάς. Η Globelink έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από την Υπηρεσία Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών (Insurance Companies Control Service – ICCS). H εν λόγω Υπηρεσία (ICCS) είναι ένας ανεξάρτητος φορέας ο οποίος εποπτεύει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. Tα έγγραφα των Ασφαλιστικών Προγραμμάτων και σχετικών υπηρεσιών, όπως Διαχείριση Αποζημιώσεων (Claims Handling), διατίθενται στα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Globelink κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί.

eliomarkakis-globelink-travel-insurance-in-minutes

Οι Συνεργασίες μας

Οι κορυφαίες παγκοσμίως ασφαλιστικές εταιρείες, σε συνδυασμό με την 35 χρόνων εμπειρία μας,

στη διάθεσή σας!