Γιατί να κάνω ασφάλεια υγείας;

Η ασφάλιση Υγείας δεν είναι δαπάνη. Είναι επένδυση.

Η ασφάλεια Υγείας ή Ταξιδιού είναι κάτι που αγοράζετε με την ελπίδα ότι δεν θα την χρειαστείτε στο μέλλον ή τουλάχιστον όχι για κάτι το σοβαρό.

Οι πελάτες πάντα ενδιαφέρονται για ασφαλιστικά προγράμματα που αξίζουν τα χρήματά τους. Το πιο οικονομικό πρόγραμμα δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο.

Στα 35 χρόνια εμπειρίας μας στον ασφαλιστικό κλάδο, συνεργαζόμενοι με Διεθνείς Ασφαλιστικούς Οργανισμούς/Εταιρείες Υγείας, έχουμε αναγνωρίσει κάποια σημεία κλειδιά τα οποία οι πελάτες θα ήταν καλό να λάβουν υπόψη τους όταν επιλέγουν ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας ή ταξιδιού:

Εφησυχασμός. Δώστε σε εσάς και στους αγαπημένους σας τη δυνατότητα πρόσβασης στις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες, με ελεύθερη επιλογή γιατρού, νοσοκομείου και χώρας νοσηλείας.

Ευελιξία. Επιλέξτε μία Ασφαλιστική Εταιρεία / Οργανισμό που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, εύκολα, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα. Ασφαλιστείτε το συντομότερο δυνατόν. Όσο είστε υγιείς, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα εσείς επιθυμείτε.

Βελτίωση υπάρχουσας κάλυψης. Αναβαθμίστε την Εταιρική ή Κρατική σας Ασφάλιση με ένα Ατομικό ή Ταξιδιωτικό συμβόλαιο υγείας.

Προστατέψτε τις οικονομίες σας. Τα ιατρικά κόστη αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Το Ασφαλιστικό σας Πρόγραμμα θα πρέπει να σας προστατεύει από επιπλέον έξοδα.

Πρόσθετες παροχές/υπηρεσίες. Αναζητήστε Παροχές και Υπηρεσίες οι οποίες κάνουν τη διαφορά: ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως η ηλεκτρονική υποβολή αποζημιώσεων, 2η ιατρική γνώμη, υπηρεσία τηλεϊατρικής, παγκόσμια απευθείας πληρωμή αποζημιώσεων, πρωτοπόρες καλύψεις όπως π.χ. κάλυψη ψυχικής υγείας κ.α.

Πληρώστε το «σωστό» ασφάλιστρο. Το κόστος της Ασφάλειας Υγείας ή Ταξιδιού δεν θα πρέπει να είναι πολύ ακριβό ώστε να μπορείτε να καταβάλλετε τις όποιες αυξήσεις στα ασφάλιστρα αλλά συγχρόνως ούτε πολύ χαμηλό διότι αυτό θα συνεπάγεται ότι είτε θα έχετε λίγες καλύψεις είτε μεγάλο εκπιπτόμενο / συμμετοχή στις ιατροφαρμακευτικές σας δαπάνες.

Επαγγελματική υποστήριξη. Αναζητήστε συμβουλές από έναν εγκεκριμένο, πιστοποιημένο Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή με εμπειρία και εξειδίκευση στην Ασφάλεια Υγείας και Ταξιδιού. Δεν σας κοστίζει τίποτα αλλά σας εξασφαλίζει ότι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα και πιο απλά για εσάς.

Συνοπτικά, πιστεύουμε να σας βοηθήσει το παρακάτω :

I –

International / Διεθνής – Πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες παγκοσμίως

N –

Network / Δίκτυο – Ελεύθερη επιλογή, χωρίς περιορισμούς και με απευθείας εξόφληση

S –

Soon / Άμεσα – Ασφαλιστείτε το συντομότερο δυνατόν

U –

Upgrade / Βελτίωση – Αναβάθμιση της Εταιρικής ή/και την Κρατικής σας Ασφάλειας

R –

Reliable / Αξιοπιστία – Να είστε σίγουροι ότι δεν θα πληρώσετε αναπάντεχα έξοδα.

A –

Added Value / Αξία – Υπηρεσίες και Καλύψεις που ξεχωρίζουν

N –

Near you / Ευελιξία – Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε η κάλυψη είναι ίδια

C –

Cost / Κόστος – Πληρώστε το «σωστό» ασφάλιστρο – όχι πολύ ακριβό όχι πολύ χαμηλό

E –

Expert / Εμπειρία – Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής με Εμπειρία

Χρειάζεστε Ασφάλεια Υγείας ή Ταξιδιωτική Ασφάλιση;

Με παγκόσμια κάλυψη; 

Οι Συνεργασίες μας

Οι κορυφαίες παγκοσμίως ασφαλιστικές εταιρείες, σε συνδυασμό με την 30 χρόνων εμπειρία μας,

στη διάθεσή σας!