Γιατί να κάνω ασφάλεια υγείας;

Σχετικά με την Bupa Global

H Bupa Global ανήκει στον Διεθνή Όμιλο Bupa και δραστηριοποιείται στις διεθνείς ασφαλίσεις Υγείας.  Απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν προνομιακή διεθνή ασφάλιση σε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και παροχών και να έχουν πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα οποτεδήποτε, οπουδήποτε βρίσκονται, είτε στη χώρα κατοικίας τους, είτε όπου σπουδάζουν, ζουν, εργάζονται ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό.  Η Bupa Global έχει γραφεία ανά την υφήλιο όπως στο Λονδίνο, Brighton (UK), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Miami (H.Π.Α.), Κοπεγχάγη (Δανία), Ντουμπάι (Η.Α.Ε. σε συνεργασία με την O.I.C.) και Hong Kong (Κίνα).

Προτεραιότητα στα Μέλη της

Η Bupa Global νοιάζεται για τους ανθρώπους που ασφαλίζει και προσφέρει κάθε είδους ασφαλιστική βοήθεια, εξυπηρέτηση και συμβουλή στα Μέλη της, ώστε εκείνα και οι οικογένειές τους να παραμείνουν υγιή.  Η εξειδικευμένη ομάδα της Bupa Global σέβεται απόλυτα την προσωπικότητα, κουλτούρα, ιδιωτικότητα, αξιοπρέπεια και στοχεύει σε ένα εξατομικευμένο επίπεδο εξυπηρέτησης προς κάθε Μέλος της.

Βραβεία και Διακρίσεις

Το 2010 η Bupa Global κέρδισε, για 3η φορά, το Βραβείο της Βασίλισσας στην κατηγορία Επιχειρηματικότητα για τη συνεχή ανοδική πορεία της στον τομέα κερδών και εμπορικών επιτυχιών στο εξωτερικό, όπως το 1999 και 2005.

Προχωρώντας Μπροστά

Για να συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος στην ασφαλιστική αγορά υγείας, η Bupa Global επενδύει συνεχώς σε χρόνο και χρήμα εξελίσσοντας τα συστήματά της, προϊόντα και υπηρεσίες, ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογία.  Συνεργάζεται με νοσοκομεία και κλινικές παγκοσμίως, διαπραγματεύεται προνομιακές τιμές και υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας για τα Μέλη της τα υψηλότερα επίπεδα ιατρικής φροντίδας.

Η Bupa Global στοχεύει στην απαράμιλλη παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών, σε μεμονωμένα Μέλη και σε Εταιρείες, που να μην συγκρίνονται με τίποτα άλλο.

Bupa Προγράμματα Ασφάλισης:

Χρήσιμα Αρχεία:

Bupa Global

Εταιρικά Προγράμματα

χωρίς έλεγχο ιατρικού ιστορικού

Εταιρικά Προγράμματα Υγείας

Από 2 μόνο εργαζόμενους

Χωρίς έλεγχο ιατρικού ιστορικού

ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χρειάζεστε Ασφάλεια Υγείας ή Ταξιδιωτική Ασφάλιση;

Με παγκόσμια κάλυψη; 

Η σχέση μας με την Bupa Global

Το 1988 η Χαρά Ηλιομαρκάκη επέλεξε να συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Bupa International, ως Εξουσιοδοτημένη Εκπρόσωπος για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2002, στο δυναμικό του γραφείου εντάχθηκε η δεύτερη, νέα γενιά, ο Γιάννης Ηλιομαρκάκης.

Σήμερα, συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία των 35 περίπου ετών.

Η πολύ στενή και καλή συνεργασία έχει αναγνωριστεί από τη Bupa Global με την υποστήριξη συμμετοχής μας, επί σειρά ετών, στα Posidonia, σε Διεθνείς Εκθέσεις, διαφημίσεις σε περιοδικά, επαγγελματικούς οδηγούς και ευρετήρια.

Επιπλέον, λαμβάνουμε μέρος σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια, είτε στα Κεντρικά της Bupa Global στο Brighton Αγγλίας είτε στην Copenhagen Δανίας, είτε μέσω Internet καθώς και σε ταξείδια επιμόρφωσης και βράβευσης αποτελεσμάτων τα οποία οργανώνει η Bupa Global αποκλειστικά για τους κορυφαίους συνεργάτες της.

Η ευρεία γνώση που διαθέτουμε στα ατομικά και ομαδικά προγράμματα της Bupa Global, η εμπειρία μας στην ασφάλιση υγείας, καθώς και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας, αναγνωρίζεται όλα αυτά τα χρόνια, με τις συστάσεις των πελατών μας σε φίλους, συνεργάτες και συγγενείς, ώστε να νοιώθουν και εκείνοι τον ίδιο εφησυχασμό και εξασφάλιση.

Οι Συνεργασίες μας

Οι κορυφαίες παγκοσμίως ασφαλιστικές εταιρείες, σε συνδυασμό με την 35 χρόνων εμπειρία μας,

στη διάθεσή σας!

Ζητήστε Προσφορά Σήμερα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

  Όνομα *

  Επώνυμο *

  Εταιρεία

  Θέση

  Διεύθυνση Email *

  Αρ. Τηλεφώνου *

  Κάλυψη *

  Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

  * Υποχρεωτικά πεδία