Γιατί να κάνω ασφάλεια υγείας;

Χρειάζεστε Ασφάλεια Υγείας ή Ταξιδιωτική Ασφάλιση;

Με παγκόσμια κάλυψη; 

Λίγα Λόγια για το Γραφείο μας

Η Χαρά Ηλιομαρκάκη ξεκίνησε από το Ελληνογαλλικό Κολλέγιο “Jeanne d’ Arc”.  Συνέχισε με την επαγγελματική της καριέρα σε ξένες εταιρείες, για 15 χρόνια και με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση για περισσότερο από 30 χρόνια.

Το 1986 ξεκίνησε ως Ασφαλιστής στον Κλάδο Ζωής.  Αργότερα ως Ασφαλιστικός Πράκτορας στους κλάδους Υγεία, Ναυτιλία, Κατοικία, Μεταφορές, Επενδυτικά Προϊόντα σε ξένο συνάλλαγμα, με διεθνείς εταιρείες του κλάδου.

Παρακολούθησε πολλαπλά εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τελικά, το 1988, επέλεξε τις διεθνείς ασφαλίσεις εξωτερικού και ειδικά τον κλάδο Υγεία, ο οποίος στην Ελλάδα κάλυπτε τότε μόνο ένα μικρό, περιορισμένο, ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα.

Ξεκίνησε να συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Bupa International, ως Εξουσιοδοτημένη Εκπρόσωπος για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2002, στο δυναμικό του γραφείου εντάχθηκε η δεύτερη, νέα γενιά.  Ο Γιάννης Ηλιομαρκάκης, ξεκίνησε από τη Σχολή Μωραΐτη, μετά στο International Baccalaureate (1995), συνέχισε με το πανεπιστήμιο Stirling στη Σκωτία, με ΒΑ with Honours στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ισπανικά (1999) και τέλος με Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (2000).

Σήμερα, συνεχίζουμε τις επιτυχημένες συνεργασίες των 35 περίπου ετών.

Η πολύ στενή και καλή συνεργασία έχει αναγνωριστεί από τη Bupa Global με την υποστήριξη συμμετοχής μας, επί σειρά ετών, στα Posidonia, σε Διεθνείς Εκθέσεις, διαφημίσεις σε περιοδικά, επαγγελματικούς οδηγούς και ευρετήρια.

Επιπλέον, λαμβάνουμε μέρος σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια, είτε στα Κεντρικά της Bupa Global στο Brighton Αγγλίας, είτε μέσω Internet καθώς και σε ταξείδια επιμόρφωσης και βράβευσης αποτελεσμάτων τα οποία οργανώνει η Bupa Global αποκλειστικά για τους κορυφαίους συνεργάτες της.

Το 2017, επεκτείναμε τις συνεργασίες μας και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες υγείας του εξωτερικού, AXA Global και Cigna Global και το 2022 με την NowHealth International, με σκοπό να μπορούμε να προσφέρουμε αξιόπιστες και συγχρόνως εναλλακτικές οικονομικά λύσεις τόσο σε ιδιώτες που προσδοκούν μια παγκόσμια ασφαλιστική κάλυψη υγείας όσο και σε εταιρείες που θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες των στελεχών τους με μία ολοκληρωμένη, δυναμική, κάλυψη υγείας.

Η πολύχρονη πείρα μας, μάς έχει δώσει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των ασφαλισμένων πελατών μας, ανά τον κόσμο, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή πρόταση/λύση σε οποιοδήποτε θέμα αφορά στην κάλυψή της υγείας τους.

Η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ο εφησυχασμός και η εξασφάλιση, αναγνωρίζονται με τις θερμές συστάσεις των πελατών μας σε φίλους, συνεργάτες και συγγενείς, ώστε να νοιώσουν και εκείνοι τον ίδιο εφησυχασμό κάλυψης και εξυπηρέτησης.

Σκοπός μας να είμαστε οι Πρώτοι σε ποιότητα και εξυπηρέτηση, με διεθνείς, ατομικές και ομαδικές, ασφαλίσεις υγείας.

Οι Συνεργασίες μας

Οι κορυφαίες παγκοσμίως ασφαλιστικές εταιρείες, σε συνδυασμό με την 35 χρόνων εμπειρία μας,

στη διάθεσή σας!

Οι Αρχές μας